Menu
Your Cart

Αγαπητοί πελάτες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών σας.
Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω Email στο sales@allintech.gr ή στο τηλέφωνο 212 1072720. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή

Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή
Rohnson R-91212 Αφυγραντήρας 12lt με Ιονιστή


    Ικανότητα αφύγρανσης (30οC 80%RH): 12λίτρα/24ώρες
    Καλύπτει μέχρι 60m2
    Προηγμένη λειτουργία ιονισμού που αποτρέπει την ανάπτυξη αλλεργιών και ασθενειών
    Φίλτρο σκόνης που εμποδίζει τη σκόνη να εισέλθει στη συσκευή
    Εργονομικός σχεδιασμός ροής αέρα για πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου-36dB(A) στην χαμηλή ταχύτητα ιδανικό για χρήση σε υπνοδωμάτιο
    Χωρητικότητα δοχείου νερού (lt): 2lt
    Ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας: 5οC – 32οC
    Παροχή αέρα 130m3/h
    Δυνατότητα επιλογής δύο ταχυτήτων ανεμιστήρα (Χαμηλή/Υψηλή)
    Χρονοδιακόπτης έναρξης ή παύσης λειτουργίας από 1-24 ώρες
    Ενισχυμένη λειτουργία για το στέγνωμα των ρούχων για φυσικό αποτέλεσμα στεγνώματος
    Φωτεινή ένδειξη γεμάτου δοχείου και αυτόματη διακοπή λειτουργίας για γεμάτο δοχείο για προστασία από την υπερχείλιση
    Απορροφούμενη ισχύς: 160W (27οC 60%)
    Ψηφιακή ρύθμιση (30-80) % και ένδειξη σχηματισμού υγρασίας (%RH) για πλήρη επίγνωση του σχηματισμού υγρασίας
    Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας
    Αυτόματη επανεκκίνηση ύστερα από ξαφνική διακοπή ρεύματος
    Δυνατότητα σύνδεσης με μόνιμη αποχέτευση
    Αυτόματο σύστημα απόψυξης για την εξάλειψη σχηματισμού πάγου
    Πρακτική λαβή και ροδάκια ιδανικά για εύκολη και ξεκούραστη μεταφορά
    Οικολογικό και αποτελεσματικό φρέον R-290

Ο αφυγραντήρας R-91212 της εταιρείας Rohnson έχει την ικανότητα να απορροφήσει 12 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 60 m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι ο αέρας πιο "άνετος", ενώ απομακρύνει τα φυσικά και ορατά σημάδια υγρασίας, όπως η μούχλα στους τοίχους ή η συμπύκνωση υδρατμών με τη μορφή σταγονιδίων νερού στα παράθυρα. Επίσης, βοηθάει στην πρόληψη παθήσεων που οφείλονται στην υψηλή υγρασία, όπως οι αλλεργίες και το άσθμα.
Η χρήση του αφυγραντήρα σε ένα χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες αυξάνει θερμοκρασία του χώρου έως και 3°C, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα έξοδα της θέρμανσης, άρα προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων.

Η ιδανική μέση τιμή σχετικής υγρασίας ενός χώρου κυμαίνεται μεταξύ 50% - 55%. Σε αυτό το επίπεδο, οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε άνετα, ενώ αποτελεί και το ιδανικό περιβάλλον για την αποφυγή εκδήλωσης αλλεργιών, συχνών κρυολογημάτων και πόνων στα κόκαλα. Ταυτόχρονα, μια μέση υγρασία αυτής της τάξεως βοηθά στην προστασία και τη συντήρηση των υλικών στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως οι γυψοσανίδες, οι τοίχοι και τα ξύλινα δάπεδα - έπιπλα, ενώ προστατεύει τα ρούχα στις ντουλάπες και άλλα αντικείμενα ή υλικά, που είναι επιρρεπή στις βλαβερές συνέπειες της υπερβολικής υγρασίας.

Διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2 λίτρων, το οποίο για την ομαλή λειτουργία της συσκευής πρέπει να αδειάζεται σε τακτική βάση, και μία στο τόσο να το καθαρίζετε με σαπούνι και νερό για την αποφυγή δημιουργίας μούχλας. Επίσης, το νερό που συγκεντρώνεται στο δοχείο του αφυγραντήρα είναι απιονισμένο και μπορεί να αξιοποιηθεί για χρήσεις στις οποίες δε θέλουμε νερό με άλατα, όπως π.χ. στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου. Προσοχή όμως, δεν είναι τόσο μεγάλης καθαρότητας για να έρχεται σε επαφή με τα καθαρά ρούχα, άρα δεν προτείνεται για χρήση στο ατμοσίδερο.

Η τεχνολογία αφύγρανσης της συσκευής, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο ο αφυγραντήρας απορροφά την υγρασία από έναν χώρο, βασίζεται σε έναν συμπιεστή που συμπυκνώνει την υγρασία από τον αέρα, και την οδηγεί σε μορφή νερού στο δοχείο. Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή είναι πιο αποτελεσματικοί στην απορρόφηση υγρασίας για χώρους που θερμαίνονται σε σχέση τους αφυγραντήρες με ζεόλιθο. Συνεπώς προτείνεται για χώρους που η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από 13-14°C.

Διαθέτει λειτουργία ιονιστή που απελευθερώνει θετικά και αρνητικά ιόντα, βοηθώντας έτσι στην εξουδετέρωση βακτηριδίων και μικροβίων, σκόνης, δυσάρεστων οσμών και αιωρούμενων σωματιδίων. Παράλληλα, καθαρίζει τον αέρα από μυρωδιές που προέρχονται από τον καπνό ή δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα. Προτείνεται για άτομα με αλλεργίες και για χώρους όπου μένουν μωρά ή ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Είναι αθόρυβος, καθώς κατά τη λειτουργία του ο θόρυβος δεν ξεπερνά τα 36db. Αυτό τον καθιστά κατάλληλο για χρήση κατά την διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεστε ησυχία.
Το ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων παρέχει γρήγορο στέγνωμα, χωρίς να συσσωρεύεται η υγρασία από τα νωπά ρούχα στον χώρο σας, αφού όλη η υγρασία θα καταλήξει στην δεξαμενή νερού του αφυγραντήρα. Απλά τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα (κατά προτίμηση μικρό) δωμάτιο με την πόρτα κλειστή, και τον αφυγραντήρα κοντά στα ρούχα και επιλέξτε την λειτουργία στεγνώματος ρούχων.
Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία που μετά από διακοπή ρεύματος ο αφυγραντήρας επαναλειτουργεί αυτόματα.

Με την λειτουργία σύνδεσης αποχέτευσης, ξεχάστε για πάντα το άδειασμα του δοχείου νερού. Απλά συνδέστε το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετήστε το στο σιφόνι της αποχέτευσης. Έτσι δε χρειάζεται άδειασμα το δοχείο νερού κάθε φορά που γεμίζει. Προτείνεται για χρήση σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα υγρασίας και το δοχείο νερού θα γεμίζει πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα ένα υπόγειο ή μια αποθήκη.

Περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη, που βοηθάει στο να προγραμματίζετε τις ώρες λειτουργίας του και να ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα στον χρόνο που έχετε ορίσει. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ενεργειακό κόστος, άρα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Εγγύηση
Εγγύηση 5 Χρόνια Επίσημης Αντιπροσωπείας.
Θόρυβος
Επίπεδο θορύβου Εργονομικό σύστημα ροής αέρα για μείωση θορύβου (μόνο 36 dB σε χαμηλή ταχύτητα)
Ιονισμός
Ιονιστής Ναί
Ισχύς
Ισχύς 160 W (σε θερμοκρασία 27 ° C και υγρασία 60%)
Λυχνία
Ένδειξη Λειτουργίας Γεμάτου δοχείου
Οθόνη
Οθόνη Φωτεινή με ψηφιακή ρύθμιση (30-80) %
Ταχύτητες
Ταχύτητες 2 ταχύτητες ανεμιστήρα (χαμηλές / υψηλές)
Φίλτρο
Φίλτρο Ποιοτικό φίλτρο HEPA,Φίλτρο σκόνης
Χαρακτηριστικά
Για Χώρους έως (m2) 60 m2
Δυνατότητα Αφύγρανσης (30 ° C και 80% RH) : 12 λίτρα / ημέρα
Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης Ναι
Χρονοδιακόπτης
Χρονοδιακόπτης Έναρξης ή παύσης λειτουργίας 1-24 h
Χρώμα
Χρώμα Λευκό - Γκρί
Χωρητικότητα
Χωρητικότητα δοχείου νερού 2 lt

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Rohnson
  • Κωδικός: 339358
169,00€
Το eshop μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο eshop, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.